GP-muutot

Luotettava ja tehokas muuttojen ja kuljetusten osaaja

Näin onnistut!

Lue GP Muuttojen toimitusjohtaja Tommy Grönbergin kootut vinkit muuton varaamiseen, suunnittelemiseen sekä itse muuttoon.

Kalusto
Muuttoa varatessa ja suunniteltaessa on tärkeää huomioida muutossa käytettävä kalusto. Pieni pakettiauto on isoa kuorma-autoa edullisempi, mutta useamman kuorman ajaminen nostaa kustannuksia. Kun kalusto on kooltaan oikean suuruinen ja irtaimisto saadaan kerralla kyytiin, säästyy aikaa, vaivaa ja rahaa.

Muuttolaatikot
Muuttolaatikot ovat olennainen osa sujuvaa muuttoa. Riittävään määrään muuttolaatikoita pakkaat helposti kaiken pienen irtaimen tavaran ja muuttaminen sujuu helposti ja nopeasti. Muuttolaatikot helpottavat auton kuormaamista ja nopeuttavat muuttamista. Muuttolaatikoita käyttämällä säästät helposti muuttokustannuksissa!

Kasatut huonekalut
Huomioi, että asunnossa kasatut huonekalut, kuten isot kaapit eivät välttämättä mahdu kokonaisina ulos huoneistosta. Kaikki kootut huonekalut eivät myöskään kestä siirtämistä. Mittaa mahtuvatko huonekalut ulos huoneistosta, ja ilmoita jos muuttomiesten pitää purkaa tai kasata huonekaluja. Siten osaamme ottaa oikeat välineet mukaamme.

Tarjousta pyytäessäsi
Älä aliarvioi tavaroiden määrää. Hyvän ja paikkansa pitävän hinta-arvion tekemisen edellytyksenä on, että tiedämme tavaran määrän mahdollisimman tarkasti. Muista myös vinttikomerossa ja kellarissa olevat tavarat!
Kerro olosuhteista mahdollisimman tarkasti. Montako kerrosta talossa on? Pääseekö rapun eteen kuorma-autolla? Muuttoautolle olisi hyvä varata tilaa kadulta tai oven edestä, jottei kantomatka venähdä liialti. Pitkä kantomatka lisää muuttoon kuluvaa aikaa.
Tilaa muuttosi hyvissä ajoin. Näin varmistat parhaiten, että saat haluamasi muuttopäivän. Kuun vaihteen päivämäärät ovat yrityksemme kiireisintä aikaa.

Lisää muutto-ohjeita
Saat kun tilaat muuttosi meiltä. Toivottavasti saamme Sinut asiakkaaksemme!