GP-muutot

Luotettava ja tehokas muuttojen ja kuljetusten osaaja

Kotimaan muutot

Toteutamme kotimuutot ja yritysmuutot kaikkialle Suomeen. Kerro meille tarpeesi, niin suunnittelemme sinulle tai yrityksellesi sopivan muuttoratkaisun. Tehokas henkilöstömme toteuttaa kaikenkokoiset muutot luotettavasti ja ammattitaidolla!

Onnistunut muutto koostuu hyvästä muuton suunnittelusta, oikeanlaisesta kalustosta ja tarvikkeista: muuttolaatikoista ja pakkausmateriaaleista. Lisää vinkkejä löydät Näin onnistut! –sivulta.

Palveluvalikoimamme

Auto kuljettajalla:

Jos sinulla on omia kantajia käytettävissäsi, tämä on edullisin vaihtoehto. Muutossa pakkaat ja suojaat irtaimistosi itse. Omat kantajasi kantavat tavarat autoon ja autosta uuteen osoitteeseen. GP Muutoilta tulee muuttopäivänä muuttoauto ja kuljettaja.

Kuljettaja toimii tarvittaessa kantoapuna ja neuvoo muuttamisessa. Auton oikeanlainen kuormaus on kuljettajan vastuulla.

Auto muuttomiehillä:

Tässä muutossa pakkaat ja suojaat tavarasi itse. GP Muutoilta tulee muuttoauton lisäksi tarvittava määrä muuttomiehiä, jotka kantavat tavarat autoon ja uudessa osoitteessa autosta haluamallesi paikoille.

Pakkausmuutto:

GP Muutoilta tulee pakkaajat, muuttajat ja kalusto. Pakkaajat pakkaavat irtaimiston muuttolaatikoihin ja suojaavat tarvittavat esineet. Sen jälkeen muuttomiehet muuttavat irtaimiston uuteen soitteeseen, jossa tavarat siirretään haluamillenne paikoille. Jos haluat, puramme tavarat muuttolaatikoista paikoilleen.

Muuttolaatikoilla säästöä ja vaivattomuutta

Muista myös kunnollisten muuttolaatikoiden tärkeys onnistuneen muuton toteutumisessa! Lue lisää Muuttolaatikot -sivulta.

Huonekalut kasaan ja loppusiivous

Muuttojen lisäksi tarjoamme huonekalujen kokoamis- ja purkamisapua. Myös loppu-siivous onnistuu kauttamme.

Kun tilaat muuton meiltä, saat kaiken muuttoon tarvitsemasi kätevästi ja huolettomasti samasta osoitteesta. Annamme ohjeita ja opastusta sujuvan muuton toteuttamiseen!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!